homemailtoКарта сайта РУС  УKР  
CAP/CIPA в Українів Україні Registered TradeMark:  International Registration #877380, CIPAEN Inc., USA
 


Авторизація

Новини Всі новини >>

2018-02-01 | Остерігайтеся підробок!

Остерігайтеся підробок!

Змін назв сертифікаційних продуктів або логотипів програми міжнародної сертифікації CIPA НЕ здійснювалося. Прес-реліз ЄРСБА про поширення недобросовісного повідомлення про ребрендинг.

-

Повідомлення про зміну логотипу (ребрендинг) програми CIPA поширюють несумлінні організації, що не є правовласниками позначення CIPA чи партнерами ЄРСБА і не уповноважені приймати іспити за програмою CIPA. Ними переслідується мета нанесення максимальної іміджевої шкоди програмі CIPA, неконкурентне звуження сфери її застосування, звільнення ринку для спроби широкого впровадження вигаданих апологетами Єдиного економічного простору для застосування в ЄврАзЕС версій програм сертифікації СРА, несумісних із CIPA. Євразійські програми СРА не мають підтримки, особливо в нашій країні, у зв'язку зі своєю неконкурентоспроможністю.

-

Як відрізнити підробки?

Необхідно поцікавитися як виглядають сертифікати CAP і CIPA і порівняти їх з тими, що видавалися раніше. Якщо в запропонованому вам документі логотип CIPA не використовується, істотно відрізняється від раніше використовуваного, або відрізняється несуттєвою деталлю (хвостиком), а замість офіційної назви САР (сертифікований бухгалтер-практик) використовуються будь-які інші назви, то ви маєте справу з підробкою, яка не визнається на ринку України.

-

Увага!

Протягом останніх екзаменаційних сесій набули поширення шахрайські дії - проведення фальсифікованих іспитів CIPA з видачею фіктивних документів про їх результати від імені неіснуючого Екзаменаційного комітету ЄРСБА. Голова Екзаменаційного комітету ЄРСБА періоду 2012-2014 років С.Я.Зубілевич раніше публічно письмово заявляла про відсутність своїх повноважень з вересня 2014 року і склала повноваження члена Правління ЄРСБА та Голови екзаменаційного комітету в 2016 році. Див. офіційний лист ЄРСБА.

Екзаменаційний комітет ЄРСБА не працює з 2014 року, а саме поняття екзаменаційного комітету de jure припинило своє існування в складі ЄРСБА у 2017 році рішенням Загальних зборів ЄРСБА. З початку осені 2017 року у структурі ЄРСБА функціонує Комітет з освіти та іспитів. Проте, результати іспитів осінньої сесії 2017 року, проведеної ФПБАУ за фіктивною програмою сертифікації CIPA, були видані в січні 2018 року за підписом С.Я.Зубілевич, Голови екзаменаційного комітету ЄРСБА. (Див. реальне повідомлення про результати іспитів)

Також звертаємо увагу, що вже кілька років результати фальсифікованих іспитів нібито за програмою CIPA для партнерської організації ФПБАУ в Центральній Азії видаються за підписом С.Я.Зубілевич, Голови екзаменаційного комітету Євразійського інституту СРА. (Див. реальне повідомлення про результати іспитів).

Назад

-

Назад

-

Назад

-

Назад

Новини від организаторів навчання

За 2007 - 2023 роки в АЗИМУТі пройшли навчання і успішно склали іспити більше ТИСЯЧІ учасників тренінгів на сертифікати САР/СІРА

Читати детальніше»

Компания "Веда" приглашает Вас принять участие в тренингах международной сертификации бухгалтеров уровня САР

Читати детальніше»

Коллеги! Приглашаем на ЗИМНЕЕ обучение в компанию ТАК-ГРУП! Занятия в небольших группах, на м.Левобережная или м.Дворец Украина, лучший преподавательский состав, осенние скидки

Читати детальніше»

Всі новини від організаторів навчання»

Вакансії

CHI Biosilk Ukraine
"Бухгалтер первинного обліку-касир"
CHI Biosilk Ukraine
"Бухгалтер з обліку товарів"

Резюме


главный бухгалтер
Хмара Ирина Александровна
Главный бухгалтер
Лукъянчук Елена Васильевна
Головний бухгалтер
Сташевская Лариса Юрьевна
Головний бухгалтер, заступник головного бухгалтера
Шутенко Оксана Васильевна
Главный бухгалтер, бухгалтерское сопровождение и обслуживание (Харьков)
Булюк Татьяна Николаевна
Главний бухгалтер

Наші клієнти

Співробітники цих та багатьох інших компаній обрали програму CAP/CIPA для підвищення свого професійного рівня
© 2009-2024 UEnet
© 2009-2024 CIPAEN in Ukraine
03127 м. Київ, вул. Героїв оборони, 10-А, поверх 3, кв.3