homemailtoКарта сайта РУС  УKР  
CAP/CIPA в Українів Україні Registered TradeMark:  International Registration #877380, CIPAEN Inc., USA
 


Авторизація

Новини Всі новини >>

2011-01-17 | Зміст екзамену з дисципліни "Податки й право"

CIPAEN не включає в іспити перевірку знань законодавчих / нормативних актів і стандартів, термін дії яких на момент проведеня іспиту складає менше 6 місяців.


У кожному завданні / тесті іспиту "Податки і Право" застосовується те законодавство і нормативна база, які діяли в період операцій / звітності, що згадуються в завданні / тесті.


Таким чином, іспит "Податки і Право" березневої 2011 сесії розрахований на застосування законодавства і нормативної бази, що діяли на 12 вересня 2010 р. і раніше. Дата 12 вересня обрана формально, і не пов'язана з законотворчим процесом в Україні (іспит "Податки і Право" березневої сесії проводиться 12 березня 2011 р.).


Статті Податкового кодексу України та інших нормативних актів, які набули чинності з 01.01.2011, можуть бути використані в екзаменаційних завданнях березневої 2011р. сесії тільки в частині, що не суперечить законодавству, що діяло до 12 вересня 2010 року.


При підготовці до березневої 2011 екзаменаційної сесії рекомендується користуватися "Поясненнями до Плану змісту іспиту "Податки і Право в Україну", розміщеними на сайті www.capcipa.ua в розділі "Бібліотека". Іспит березневої 2011 екзаменаційної сесії розробляється на підставі саме цього документа.
Навчальні посібники, раніше розміщені на сайті www.capcipa.ua, можуть бути використані для підготовки до іспиту, однак зміни законодавства останніх двох років в опубліковані на сайті посібники не внесені. Для отримання більш нових версій посібників кандидати можуть звертатися до професійних асоціацій та постачальників літератури, що виконали за свій рахунок оновлення посібників. Контактні дані постачальників розміщені на www.capcipa.ua в розділі "Література".

Новини від организаторів навчання

Тренер с большим опытом преподавания по программе САР/СІРА подготовит к сдаче экзаменов г. Киеве. Количество мест ограничено. Запись на тренинги: + 38067 5028718; + 38095 8440599; + 38063 2499744 или bilyaze.lp@yandex.ru

Читати детальніше»

Готуємося з Українським центром професийного розвитку до зимової сесії 2024!

Читати детальніше»

15 лет опыта преподавания CAP/CIPA уникальная бизнес-литература преподаватели-практики удобный график портал дистанционного обучения гибкие условия оплаты = формула сдачи экзаменов от Элькон!

Читати детальніше»

Всі новини від організаторів навчання»

Вакансії

CHI Biosilk Ukraine
"Бухгалтер первинного обліку-касир"
CHI Biosilk Ukraine
"Бухгалтер з обліку товарів"

Резюме


главный бухгалтер
Хмара Ирина Александровна
Главный бухгалтер
Лукъянчук Елена Васильевна
Головний бухгалтер
Сташевская Лариса Юрьевна
Головний бухгалтер, заступник головного бухгалтера
Шутенко Оксана Васильевна
Главный бухгалтер, бухгалтерское сопровождение и обслуживание (Харьков)
Булюк Татьяна Николаевна
Главний бухгалтер

Наші клієнти

Співробітники цих та багатьох інших компаній обрали програму CAP/CIPA для підвищення свого професійного рівня
© 2009-2024 UEnet
© 2009-2024 CIPAEN in Ukraine
03127 м. Київ, вул. Героїв оборони, 10-А, поверх 3, кв.3